Ammattitaitoista uudisrakentamista

Tarjouspyyntö

LVI Lyytikäiseltä uudisrakennuksiin vesijohdot ja viemärit, jotka on tehty kestämään.

Meiltä saat kestävät ratkaisut uudisrakennuksiin. Toimitamme uudiskohteisiin muun muassa viemärilinjojen, lämpöjohtojen ja käyttövesiputkien asennukset ja kosteiden tilojen kalusteiden kokoamisen sekä asentamisen. Jokainen kohde on erilainen, mutta yksi tavoitteemme on aina sama. Asiakkaidemme tyytyväisyys!

LVI-työt eivät ole pelkkää putkien paikalleen laittoa. Toimittamamme LVI-työt räätälöidään aina asiakkaan kohteen mukaan!

Mikä on sinun valintasi uudiskohteesi lämmitysjärjestelmäksi?

Uutta rakentaessa on syytä miettiä lämmitysjärjestelmän valinta sen mukaan, mikä järjestelmä palvelee pisimpään ja energiatehokkaimmin kiinteistöäsi. LVI Lyytikäinen toimittaa ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput jokaiseen suomalaiseen kotiin, joka haluaa säästää lämmityskuluissa pitkän pennin.

Ilma-vesi- ja maalämpöpumppujen kasvanut suosio kasvaa, mutta se ei selity pelkästään lämmityskulusäästöillä, jotka toki voivat olla häkellyttävät 40–80 % verrattuna mm. fossiilisilla poltoaineilla toimiviin lämpöpumppuihin. Suosion takana on lämpöpumppujärjestelmien tuoma asumismukavuus. Tekemämme asennukset kertovat, että nykyaikaisen lämpöpumppuratkaisun valitessa asumismukavuus on huolettoman lämpöpumppuratkaisun takia huipussaan.

Ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa ulkoilmasta kiinteistön vesikiertoiseen lämmitykseen. Ilma-vesilämpöpumppu voi toimia talon päälämmönlähteenä, mutta se tarvitsee Suomen kylmässä ilmastossa tuekseen varajärjestelmän, kuten sähkölämmityksen.

Maalämpöpumppu taas ottaa nimensä mukaisesti lämpöenergiansa maasta. Maalämpöpumput ovat erittäin energiatehokkaita ja ne soveltuvat erinomaisesti matalalämpöisen lämmönjakojärjestelmän yhteyteen. Mitä isommat lämmityskulut, sitä järkevämpää on sijoittaa maalämpöpumppuun!

Putkiremontti sujui todella nopeasti ja työn jälki oli huolellista! Käytän kyllä palveluita uudestaankin!

Suosittelen vahvasti LVI Lyytikäistä! Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Ilmavesilämpöpumpun asennuksessakaan ei kauaa nokka tuhissut.

Mitään kodin LVI-remppoja en enää tee itse. Ei mitää pahaa sanottavaa.

LVI-Lyytikäinen Putkimies hahmo

Hoida putkiremontti samalla lämmitysjärjestelmän kanssa.
Se kannattaa!

Lämmitysjärjestelmää hankkiessa kannattaa hoitaa samalla vesi- ja viemäriputket kuntoon. Kokonaiskustannukset ovat tällöin alhaisemmat kuin jos toteuttaisit nämä projektit erikseen. Kuinka helppoa onkaan, kun voi jättää nämä kaksi osa-aluetta rakentamisessa luotettavan ja ammattitaitoisen LVI Lyytikäisen huolehdittavaksi!