Putkiremontit
Joensuu

Yhteydenottopyyntö

Putkiremontit ripeästi ja täydellä luottamuksella Joensuussa tekee LVI Lyytikäinen

Vesijohdot ja viemärit on tehty kestämään, mutta nekään eivät ole ikuisia. Asukkaana arvostat varmasti putkiremontin lyhyttä kestoa ja hyvää hinta-laatu-suhdetta. Putkien remontointi- ja kunnostustoimenpiteitä on erilaisia, ja tehtävän remontin mitoitus riippuu monesta asiasta. Esimerkiksi talotekniikan ratkaisut voivat rajoittaa remontointimahdollisuuksia, ja talon ikä ja kunto vaikuttavat siihen mihin kannattaa ryhtyä.

Remontin laajuus mietitään kohteen mukaisesti

Kohteesta riippuen voimme uusia pelkät käyttövesijohdot tai kunnostaa viemärit, mutta isommatkin urakat hoituvat. Tiesitkö, että täysimäärinen linjasaneeraus on ajankohtainen noin 40-60 vuoden välein? Tällöin tulee uusia myös kylpyhuoneen ja muiden märkätilojen kalusteet, laatat sekä vesieristykset. Putkiremontti on aina suuri investointi ja siksi onkin järkevää valita tekijäksi luotettava kumppani. LVI Lyytikäinen hoitaa putkiremontit Joensuun alueella luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

Samanaikainen putkiremontti lämmitysjärjestelmäremontin yhteydessä kannattaa aina

Lämmitysjärjestelmäremontin yhteydessä kannattaa toteuttaa käyttövesiputkiremontti, koska kokonaiskustannukset ovat tällöin alhaisemmat kuin jos toteuttaisit nämä projektit erikseen. Samalla poistuu käytännössä myös vesivahinkojen riski, ja vakuutusmaksut pienenevät.

Putkiremontti sujui todella nopeasti ja työn jälki oli huolellista! Käytän kyllä palveluita uudestaankin!

Suosittelen vahvasti LVI Lyytikäistä! Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Ilmavesilämpöpumpun asennuksessakaan ei kauaa nokka tuhissut.

Mitään kodin LVI-remppoja en enää tee itse. Ei mitää pahaa sanottavaa.

LVI-Lyytikäinen Putkimies hahmo

LVI Lyytikäiseltä uudisrakennuksiin vesijohdot ja viemärit, jotka on tehty kestämään.

Meiltä saat myös kestävät ratkaisut uudisrakennuksiin. Toimitamme uudiskohteisiin muun muassa vesijohtotyöt, viemärityöt ja märkätilojen kalusteiden asennuksen. Jokainen kohde on erilainen, mutta yksi tavoitteemme on aina sama. Asiakkaidemme tyytyväisyys!