Energiatehokkaat lämpöpumput

Tarjouspyyntö

Haluan tarjouksen

Asumismukavuus uudelle tasolle

Ilma-vesi- ja maalämpöpumppujen kasvanut suosio ei selity pelkästään lämmityskulusäästöillä, jotka toki voivat olla häkellyttävät 40–80 %. Suosion takana on lämpöpumppujärjestelmien tuoma asumismukavuus. Tekemämme remontit kertovat, että nostat asumismukavuutesi aivan uudelle tasolle vaihtaessasi vanhan lämmitysjärjestelmäsi nykyaikaiseen lämpöpumppuratkaisuun.

Vanhan poistamisessa ja uuden asentamisessa sinua palvelee LVI Lyytikäinen, joka myös auttaa valitsemaan parhaan ja juuri oikeankokoisen järjestelmän sinun kiinteistösi tarpeisiin. Nyt on taloudellisesti enemmän kuin järkevä aika uusia lämmitysjärjestelmäsi energiatehokkailla lämpöpumpuilla.

Kun haluat laadukasta työnjälkeä, LVI Lyytikäinen hoitaa homman avaimet käteen -periaatteella pohjoiskarjalaiseen tyyliin reilusti ja rehdisti.

Säästä lämmityskuluissa

Kun vaihdat vanhan öljylämmitysjärjestelmäsi ilmavesilämpöpumppuun, voit säästää lämmityskuluissa vähintään 40–50 % vuodessa. Jos taas vaihdat öljylämmityksen maalämpöpumppuun, säästöä syntyy reilusti yli 50 %.

Sähkölämmityskohteissa säästömahdollisuus on vielä suurempi, valitsetpa sitten ilmavesilämpöpumun tai maalämpöpumpun. Maalämpö voi tuoda säästöä huikeat 80 %.

Saatat olla oikeutettu myös energia-avustukseen tai kotitalousvähennykseen. 

Avustuksen määrä on aina joko 2 500 euroa tai 4 000 euroa. Avustusta myönnetään 4 000 euroa, kun öljylämmityksestä siirrytään kaukolämpöön, maalämpöpumppuun tai ilma-vesilämpöpumppuun, ja 2 500 euroa, kun siirrytään muihin lämmitysjärjestelmiin. Avustusta haetaan ELY-keskuksesta. Muista hakea avustusta heti kun tiedät luopuvasi öljylämmityksestä, etenkin jos haluat varmistua myönteisestä päätöksestä.

Mikäli energiatehokkuutta parannetaan vaaditun vähimmäistason verran tai lähes nollaenergiatasoisissa kohteissa, on avustuksen määrä 4000 € per asunto. Jos taas kiinteistö muutetaan lähes nollaenergiatasoiseksi, on avustuksen määrä 6000 € per huoneisto. 

 

Avustukset ovat joka tapauksessa enintään 50 % hankkeen toteutuneista ja avustuksen piiriin kuuluvista kustannuksista.

Tuntuva kotitalousvähennys nopeuttaa hankinnan takaisinmaksua entisestään. Kun vaihdat lämpöpumppuratkaisuun voit saada kotitalousvähennystä vanhan lämmitysjärjestelmäsi purkutöistä sekä uuden lämpöpumpun asennustöistä. 

 

Kotitalousvähennys on vuonna 2021 maksimissaan 2 250 euroa, kun purku- ja asennustöiden loppusumma on vähintään 5 875 euroa. Vähennysoikeus koskee töiden osuutta kotona ja vapaa-ajan asunnossa.

Putkiremontti sujui todella nopeasti ja työn jälki oli huolellista! Käytän kyllä palveluita uudestaankin!

Suosittelen vahvasti LVI Lyytikäistä! Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Ilmavesilämpöpumpun asennuksessakaan ei kauaa nokka tuhissut.

Mitään kodin LVI-remppoja en enää tee itse. Ei mitää pahaa sanottavaa.

LVI-Lyytikäinen Putkimies hahmo

Ammattilaisen asentama ratkaisu

LVI Lyytikäinen hoitaa lämmitysjärjestelmien asennukset rautaisella ammattitaidolla, nopeasti ja vaivattomasti. Remontin aikana voit asua kotona täysin normaalisti, eikä lämpö tai sähköt katkea kodistasi remontin aikana. Tutustu ja tilaa maksuton kartoituskäynti kotiisi!