Uudis- ja lämmitysremontti­kohteisiin lämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumput ja maalämpöpumput

Lämpöpumput Joensuusta koko Pohjois-Karjalaan

Uudis- ja lämmitysremonttikohteisiin meillä on tarjolla suosittujen merkkien lämpöpumput. Edustuksessamme ovat ilma-vesi- ja maalämpöpumput, joilla on mahdollista säästää lämmityslaskussa jopa 40–80 %. Myös asumisen viihtyisyys paranee, sillä pumpuilla voidaan lämmityksen lisäksi hoitaa talon viilennys kesäkuumalla. Pumput ovat niin ikään ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. 

Meiltä saat kotiisi ja tarpeisiisi mitoitetun lämpöpumpun asennuksineen Joensuun ja muun Pohjois-Karjalan alueella. Muistathan, että jos kyseeseen tulee lämmitysremontti, jossa haluat vaihtaa esimerkiksi öljylämmityksen pumppuratkaisuun, sinun on mahdollista saada valtion energia-avustusta

Ota yhteyttä ›

Pari sanaa lämpöpumpuistamme

Ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa ulkoilmasta kiinteistön vesikiertoiseen lämmitykseen. Ilma-vesilämpöpumppu voi toimia talon päälämmönlähteenä, joka tuottaa lämmintä vettä ulkolämpötilan ollessa jopa -25 astetta.

Maalämpöpumppu taas ottaa nimensä mukaisesti lämpöenergiansa maasta. Maalämpöpumput ovat erittäin energiatehokkaita ja ne soveltuvat erinomaisesti matalalämpöisen lämmönjakojärjestelmän yhteyteen. Mitä isommat lämmityskulut, sitä järkevämpää on sijoittaa maalämpöpumppuun!

Ilmalämpöpumppu lämmittää asuintilat tehokkaasti ja hyvällä hyötysuhteella. Myös tilojen jäähdytys ilmalämpöpumpulla on edullista. 

Kerromme lisää! Ota yhteyttä tai pyydä suoraan tarjous.

Ota yhteyttä ›

Hyödynnä rahoitus

Meiltä on saatavilla myös rahoitus.

Tutustu rahoitukseen ›

Hyödynnä kotitalousvähennys

Putki- ja lämmitysremontit ovat kotitalousvähennyskelpoisia – lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Lue lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous